ocupanții ademenesc ucrainenii evacuați înapoi la Mariupol șantajându-i cu mașini/captură de ecranOcupanții ademeni evacuați ucraineni înapoi la Mariupol de șantajându-le cu masini/screenshot

În Mariupol, ocupanții vor să-și însușească mașinile abandonate ale ucrainenilor.

Acest lucru a fost spus de consilierul primarului din Mariupol, Pyotr Andryushchenko, în canalul său de telegramă. De asemenea, a postat un videoclip de pe teritoriul în care sunt asamblate astfel de mașini. Mașinile sunt marcate cu numere și litere Z.

“Mariupol. Cimitirul mașinilor pierdute. Ocupanții raportează că, dacă proprietarii nu apar înainte de 1 iulie, mașinile vor fi naționalizate. În același timp, au apărut brusc” reshals “sub marca” Zvolonters”, care evacuează mașinile din oraș pentru bani. Un câștig tipic din partea ocupanților. Sau proprietarii vor veni din Ucraina și va exista o rezervă de mobilizare și de lucru. Sau flota de vehicule a armatei așa-numitului “DNR” va fi completată. Sau oameni apropiați de autoritățile de ocupație Donetsk vor câștiga bani. Singurul în roșu este rezidenții Mariupol”, a scris Andryushchenko.

După cum a raportat UNIAN, Potrivit primarului din Mariupol Vadim Boychenko, ocupanții ruși, împreună cu separatiștii, au distrus complet aproape 1.300 de clădiri înalte din Mariupol, astfel încât numărul real de locuitori morți ai orașului poate fi de câteva ori mai mare decât cele 22 de mii anunțate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.