ocupanții profită de nenorocirea rezidenților Mariupol /fotografie de Pyotr Andryushchenkoocupanții profită de nenorocirea rezidenților Mariupol/fotografie de Pyotr Andryushchenko

În Mariupol, oamenii stau la coadă pentru pâine timp de patru ore.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Din cauza problemelor cu ajutorul umanitar (persoanele cu handicap aproape nu primesc) și disponibilitatea pensiilor, oamenii stau în căldură în “supermarketuri” pentru o bucată de pâine timp de 3-4 ore. Prețurile au crescut rapid imediat odată cu apariția banilor de la rezidenții Mariupol. Este de așteptat ca ocupanții să încaseze probleme la fiecare pas”, a spus el.

Andryushchenko a subliniat, de asemenea, că apa potabilă rămâne problema numărul unu în oraș. În ciuda promisiunilor ocupanților de a livra apă o dată pe săptămână, în realitate, nu toți locuitorii au posibilitatea de a colecta apă.

“În unele zone în care alimentarea cu apă a apărut parțial, problema este rezolvată datorită utilizării apei industriale ca apă potabilă. Pentru locuitorii Districtului din stânga Nistrului, problema rămâne nerezolvată”, a adăugat el.

după cum a raportat UNIAN, în Mariupol oamenii colectează apă tehnică din Bălți care se formează din descoperiri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.