rușii au ucis peste 3 mii de locuitori din Mariupol/REUTERS photo

Ocupanții ruși continuă să deschidă focul asupra populației civile din Mariupol. Începând cu 21 martie, numărul victimelor este de peste 3 mii de persoane.

Comandantul regimentului Azov, maiorul Denis Prokopenko, a povestit despre victimele agresiunii ruse din Mariupol într-un comentariu acordat CNN, potrivit canalului Telegram al regimentului.

“Numărul victimelor civile crește zilnic ,acum (începând cu 21 martie) este mai mare de 3 mii”, a spus Prokopenko.

În același timp, el a clarificat că nimeni nu poate spune numărul exact de morți, deoarece oamenii sunt îngropați în morminte comune fără nume.

“Multe cadavre rămân pe străzi fără înmormântare. Unii oameni rămân îngropați de vii sub dărâmături”, a adăugat comandantul regimentului.

Potrivit lui Prokopenko, apărătorii ucraineni încearcă să ajute civilii cu apă și alimente, dar acest lucru nu este suficient. În plus, nu există locuri sigure pentru Oameni în Mariupol, deoarece rachetele inamice lovesc case, ” ucigând oameni în paturile lor

reamintim că Azov a raportat că în timpul zilei de 20 martie, soldații regimentului au distrus 2 tancuri inamice, precum și 17 ocupanți. În plus, apărătorii ucraineni au scufundat o barcă rusă a proiectului Raptor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.