Mariupol/photo Telegram channel of A. Gerashchenko

Pe 9 martie, ucrainenii care au murit ca urmare a bombardamentelor de către ocupanții ruși au fost îngropați într-o groapă comună din Mariupol.

Fotografiile corespunzătoare din orașul crenelat din regiunea Donetsk au fost publicate de consilierul ministrului de Interne Anton Gerashchenko în canalul său Telegram.

“Oamenii pun cadavrele morților într-o groapă comună la periferia orașului Mariupol, pentru că nu își pot îngropa cei dragi din cauza bombardamentelor grele din partea forțelor de ocupație”, a semnat el imaginile.

 Mariupol/Telegramă foto-A. Gerashchenko canal

Anterior, soldații regimentului Azov au povestit despre situația din orașul Mariupol, Regiunea Donetsk, ocupată de trupele rusești de la 1 martie.

Ocupanții distrug fără milă atât orașul în sine, cât și locuitorii săi cu artilerie și atacuri aeriene. Din cauza bombardamentelor din Mariupol nu există electricitate, apă și gaz. Nu există nicio legătură. Ocupanții nu permit convoaielor umanitare să intre în oraș, iar civililor nu li se permite să părăsească orașul prin “coridorul verde”. Orașul este în pragul unei catastrofe umanitare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *