ocupanții din Melitopol nu au unde să stocheze cadavre  gur.gov.ua Ocupanții din Melitopol nu au unde să stocheze cadavre gur.gov.ua

În Melitopolul ocupat temporar din regiunea Zaporozhye, administrația ocupanților caută congelatoare suplimentare și frigidere industriale pentru depozitarea cadavrelor armatei ruse ucise.

Acest lucru a fost raportat în direcția principală de informații a Ministerului Apărării.

Ei au menționat că Uzina de prelucrare a cărnii din oraș, care a fost transformată într-o morgă, este deja umplută cu cadavrele ocupanților uciși și nu mai poate accepta “cargo 200”.

“Pe 6 iunie, armata rusă a ajuns la Aron-m LLC (Melitopol, strada Lomonosov, 370) și și-a examinat camerele frigorifice. Echipamentul a fost considerat potrivit pentru transformarea într-o morgă. Conducerea companiei a fost informată despre “decizia de a le folosi temporar gratuit pentru a stoca cadavrele militarilor morți”, se arată în raport.

Citește și:  sunt aduse mii: ocupantul a ars pierderile reale ale Federației Ruse și a povestit despre groapa de cadavre (audio) “Ei aduc mii”: ocupantul “a ars” pierderile reale ale Federației Ruse și a spus despre aruncarea cadavrelor (audio)există mai mult de 1.500 de cadavre de soldați ruși în morgile Niprului, nimeni nu vrea să le ia - viceprimar Există mai mult de 1.500 de cadavre de soldați ruși în morgile Niprului, nimeni nu vrea să le ia – viceprimar

Se remarcă faptul că acum cadavrele ocupanților lichidați în timpul luptelor în direcția Pologi-Gulyai-Pole sunt importate activ în Melitopol.

“Aceste evenimente sunt asociate cu pierderi mari de ocupanți în forța de muncă. În plus, depozitarea pe termen lung a cadavrelor morților este legată de intențiile conducerii ruse de a ascunde amploarea reală a pierderilor din electoratul rus. Prin urmare, se practică așa-numita expediere “dozată” a organismelor în Federația rusă și extinderea maximă a acestui proces în timp”, a explicat serviciul de informații.

După cum a raportat UNIAN, pe 8 iunie, Galina Danilchenko, care a condus Melitopol după ocuparea regiunii Zaporozhye de către trupele rusești, a anunțat începutul pregătirilor în oraș pentru un referendum privind intrarea regiunii capturate de inamic în Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.