în Mariupol, ocupanții au impus interzicerea mitingurilor/Screenshot t.me

În Melitopol, ocupanții au impus o stare de asediu de la 6 pm la 6 dimineața și au interzis organizarea de mitinguri și mitinguri. Ei spun, aparent din motive de securitate. Locuitorii locali au fost informați despre restricții printr-un difuzor. Vehiculele militare marcate cu ocupanții ruși “Z” au condus în jurul centrului orașului. 

videoclipul este publicat de canalul Telegram “Novinach”.

“Administrația militaro-civilă din Melitopol, pentru a preveni infracțiunile și a asigura ordinea publică, interzice temporar mitingurile și demonstrațiile. O stare de asediu este impusă de la 18:00 la 6:00”, spun ocupanții din difuzor. 

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, puteți auzi cum locuitorii locali, nemulțumiți de ceea ce au auzit, trimit ocupanții în direcția cunoscută a navei de război rusești. 

După cum a raportat UNIAN, pe 11 martie a devenit cunoscut despre răpirea primarului din Melitopol Ivan Fedorov. Încă nu se știe unde se află.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a calificat această răpire drept crimă de război.

pe 12 martie, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a declarat că Fedorov a fost torturat pentru a înregistra un videoclip în sprijinul ocupanților.mai târziu, sute de locuitori din Melitopol au venit în piață pentru a – i alunga pe ocupanți din oraș-au cerut să-l întoarcă pe primar.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.