REUTERS foto REUTERS foto

În melitopolul ocupat temporar, ocupanții ruși răpesc masiv bărbați de vârstă militară.

Acest lucru a fost declarat de către primarul de Melitopol Ivan Fedorov pe Teledon.

Potrivit acestuia, persoanele răpite sunt luate într-o direcție necunoscută. 

“Ei răpesc oameni la punctele de control, au trecut deja la răpirea în masă. Ei răpesc toți bărbații de vârstă militară. Acum două săptămâni, au început să le ofere să se alăture armatei ruse, iar astăzi sunt răpiți la punctele de control și duși într-o destinație necunoscută. Oamenii sunt ținuți în condiții inumane la subsol, cred că vor să le folosească ca fond de schimb sau ca carne de tun pentru a participa la operațiuni în timpul războiului cu Ucraina”, a spus el.

primarul a menționat că acum pericolul este real la punctele de control, și în oraș și Melitopol cartier.

Anterior, s-a raportat că grupuri ale Mișcării de rezistență a forțelor de operațiuni speciale au aruncat în aer un pod din Akimovka. 

Citește și:  inamicul a bombardat din nou regiunea Sumy de pe teritoriul Federației Ruse: peste 30 de mine au fost concediate Inamicul a bombardat din nou regiunea Sumy de pe teritoriul Federației Ruse: peste 30 de mine au fost concediate un alt Su-34 rus a fost doborât de Forțele Armate ucrainene în regiunea Kharkiv În regiunea Kharkiv, APU a doborât un alt Su-34 rus  în ultima zi, inamicul a bombardat 17 așezări din Donbass (foto) în ultima zi, inamicul a bombardat 17 așezări din Donbass (foto)

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.