jurnaliștii au comparat trusele de prim ajutor ale Forțelor Armate din Ucraina și armata rusă/foto ua.depositphotos.com

Ocupanții ruși sunt trimiși la război în Ucraina cu bandaje și turnichete ale lui Esmarch. Dar trusele de prim ajutor ale apărătorilor ucraineni sunt umplute cu tot ce este necesar pentru a salva vieți și a ajuta la orice rănire.

Acest lucru este văzut de ocupanții înșiși, care sunt indignați că sunt aruncați la moarte. Comparația foto a fost publicată de jurnalistul de investigație Bellingcat Hristo Grozev pe Twitter. A luat-o chiar de la ruși.

Potrivit fotografiei, se observă că trusele de prim ajutor ale armatei ruse și ucrainene sunt foarte diferite.

“Mercenarii ruși au publicat această comparație a trusei de prim ajutor a unui soldat rus (de sus) și a unuia ucrainean (de jos). “La asta ne-au adus Putin și șoigu…”,- se plânge unul dintre comentatori”, a semnat fotografia lui Grozev.

 fotografie ua.depositphotos.com

Fotografia arată că echipamentul trusei de prim ajutor din Rusia este extrem de rar. Există încă infamul turnichet Esmarch acolo. Întregul ” set ” este format din 4 elemente și instrucțiuni.

Anterior, după cum a scris UNIAN, a devenit cunoscut faptul că armata rusă a fost trimisă să lupte împotriva Ucrainei și le-a dat rații uscate, al căror termen a expirat în 2015. Cutii cu inscripția ” Voentorg. Dieta individuală ” a fost prezentată în videoclip de către armata ucraineană.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.