primarul cere locuitorilor din Nikolaev să nu meargă la plaje/foto t.me/senkevichonline Primarul cere locuitorilor din Nikolaev să nu meargă la plaje/fotografie t.me/senkevichonline

plaje și zone de recreere pe zonele de coastă din Nikolaev în timpul legii marțiale vor fi închise pentru vizitatori.

Această decizie a fost luată de Comitetul Executiv al Consiliului Municipal Nikolaev pe 2 iunie, relatează primarul Alexander Senkevich în canalul său Telegram.

“De asemenea, în perioada legii marțiale, este interzisă utilizarea vehiculelor plutitoare, instalarea atracțiilor de apă, echiparea locurilor pentru sporturi nautice sau cursuri de fitness fizic. Cer cetățenilor să înțeleagă regulile stabilite și să le respecte! Aceasta este siguranța ta”, a adăugat Senkevich.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme în Vinnytsia, începutul plajelor a fost amânat. Până la sfârșitul legii marțiale, cetățenilor li se interzice să viziteze corpurile de apă situate pe teritoriul GTG Vinnytsia.

Direcția principală a serviciului de urgență de Stat din regiunea Odessa a reamintit, de asemenea, că plajele Odessa sunt încă exploatate pentru a opri o potențială ofensivă inamică de la mare. Orice informație că teritoriul a fost curățat de bombe este falsă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *