ua.depositphotos.comua.depositphotos.com

în Nikolaev ca urmare a nopții “sosiri” două stații de tratare a apei sunt deteriorate.

Acest lucru este raportat pe Facebook de OKP “Nikolayevoblteploenergo”.

“Ca urmare a “sosirilor” nocturne la una dintre instalațiile întreprinderii, două stații de tratare a apei au fost avariate. Și aceasta este într – un moment în care toate serviciile fac împreună tot posibilul pentru a restabili alimentarea cu apă și pentru a oferi cetățenilor cea mai importantă resursă pentru viață-apa. Astfel de acțiuni amintesc încă o dată că dușmanii nu au nimic uman”, spune mesajul.

Raportul poliției că în ultima zi, trupele ruse au lovit orașul și alte așezări din Nikolayevshchina.

Clădirile rezidențiale, mașinile, încăperile utilitare și facilitățile de infrastructură civilă au fost avariate. Există victime în rândul populației civile.

 fotografia Poliției Naționalefotografia Poliției Naționale fotografie Poliția Națională fotografie Poliția Națională

Potrivit șefului Consiliului Regional Mykolaiv Anna Zamazeeva, 13 persoane au fost rănite în regiunea Mykolaiv în ultima zi, nu există copii printre victime. Ei primesc asistența necesară în instituțiile medicale.

“În general, începând din această dimineață, există 165 de cetățeni în spitalele Mykolaiv care au suferit de atacurile ocupanților asupra regiunii Mykolaiv”, a menționat ea. 

După cum a raportat UNIAN, în aprilie, din cauza luptelor de lângă Nikolaev, două ramuri ale conductei de apă care furnizau apă orașului au fost avariate.

La 3 Mai, guvernul a alocat 56 milioane UAH Nikolayevvodokanal pentru forarea puțurilor arteziene, care ar trebui să ofere orașului apă.

la 11 mai, președintele administrației militare regionale Nikolaev, Vitaly Kim, a raportat că în majoritatea districtelor din Nikolaev problema cu apa este rezolvată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *