în Nikolaev, inamicul a tras la o stație de gaz , există trei victime/foto facebook.com/ДСНС Ucraina

trei bărbați au fost uciși și o femeie a fost rănită ca urmare a bombardamentelor inamice ale unei benzinării din Nikolaev.

Acest lucru a fost raportat de către Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei.

Se remarcă faptul că pompierii din 21 martie au lichidat un incendiu la o benzinărie din cartierul Korabelny din Nikolaev pe o suprafață de 10 mp.

Trei bărbați au murit din cauza rănilor incompatibile cu viața, o femeie a fost rănită, a fost dusă la o instituție medicală.

Citește și:  eșecul ocupanților: șeful Lugansk OVGA a explicat de ce inamicul distruge Rubezhnoye Eșecul ocupanților: șeful Luhansk OVGA a explicat de ce inamicul distruge Rubezhnoye

în Nikolaev, inamicul a tras la o stație de gaz , există trei victime/foto facebook.com/ДСНС Ucraina

Amintiți-vă că trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Președintele țării agresoare, Vladimir Putin, a numit războiul împotriva Ucrainei o ” operațiune militară “și și – a anunțat obiectivele-se presupune că este” demilitarizarea “și” denazificarea ” statului nostru.

inamicul a tras mai întâi la instalațiile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Nikolaev. Pe 13 martie, a devenit cunoscut faptul că inamicul a tras obuze de cluster în două zone rezidențiale din Centrul regional, ucigând nouă persoane.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *