În Nikolayevshchina a găsit un mormânt comun de doi torturați în timpul ocupației/fotografia UCPMormântul a doi torturați în timpul ocupației a fost găsit în regiunea Mykolaiv/fotografia UCP

pe teritoriul satului Novofontanka, cadavrele a doi dintre ei au fost torturate de ocupanți au fost găsite într-un mormânt comun.

Potrivit Procuraturii Generale, localnicii au urme de răni prin împușcare și tortură.

“Potrivit anchetei, cadavrele a doi rezidenți locali cu urme de răni prin împușcare și tortură au fost găsite într-un mormânt comun din satul Novofontanka, Districtul Bashtansky. Unul dintre bărbați avea picioarele legate. Urme ale prezenței armatei ruse au fost găsite în apropiere. Cauza exactă a decesului va fi determinată de rezultatele unui examen medical medico-legal”, se arată în raport.

În fotografia din loc, puteți vedea fragmente din ambalajul rațiilor uscate ale armatei ruse. 

Procuratura a lansat o anchetă privind încălcările legilor și obiceiurilor de război (articolul 438 din Codul Penal al Ucrainei).

 În Nikolayevshchina a găsit un mormânt comun de doi ocupanți torturați/fotografie a UCP în Nikolayevshchina a găsit un mormânt comun de doi ocupanți torturați/fotografie a UCP

După cum a scris UNIAN, ocupanții continuă să acopere Mykolaiv și regiunea. Pe 2 mai, ca urmare a bombardării orașului, trei remorci metalice de uz casnic au luat foc, nu au existat victime sau răniți.

Cu o zi mai devreme, rușii au bombardat cartierul Nikolaev cu muniții cu dispersie din “uragane”.

tot pe 1 mai, ocupanții ruși au intrat într-un depozit agricol cu îngrășăminte în timpul bombardamentului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.