în timpul nopții, inamicul a lovit Smerch MLRS de două ori pe Apostolovo pe Krivorozhye/photo by REUTERSÎn timpul nopții, inamicul a lovit de două ori MLRS “Smerch” pe Apostolovo pe Krivorozhye/foto REUTERS

în regiunea Mykolaiv, armata ucraineană a atacat un grup inamic din elicoptere, pierderile fiind clarificate.

Vladislav Nazarov, președintele Comandamentului Operațional Pivden, a anunțat acest lucru pe Facebook.

“Inamicul continuă să desfășoare operațiuni militare în tacticile sale insidioase obișnuite. “Neavând succes în a avansa, retragându-ne sistematic sub acțiunile noastre contraofensive în poziții defensive, pierzând forță de muncă, provizii și echipamente, bombardând așezări cu civili din arme de artilerie și mortar, folosind mai multe sisteme de lansare a rachetelor”, a spus el.

Deci, în timpul nopții, inamicul a lovit Smerch MLRS de două ori pe Apostolovo pe Krivorozhye. Anterior, ca urmare a ajungerii la spital, trei civili au fost uciși și patru răniți.

În plus, în regiunea Mykolaiv, ocupanții au tras asupra așezărilor comunităților Bereznegovat, șevcenko și Galitsin, iar în mijlocul nopții, folosind aviația strategică din Crimeea, au lovit 4 rachete de croazieră la comunitatea Pribuzhanevsky din Districtul Voznesensky. Informațiile despre victime și distrugere sunt clarificate.

“Între timp, unitățile noastre continuă să efectueze misiuni de foc și să livreze lovituri aeriene împotriva inamicului, eliminându-le din Nikolayevshchina. În zori, o pereche de elicoptere au atacat pe bună dreptate zona clusterului inamic. Pierderile sunt clarificate”, a adăugat Nazarov.

Citește și:  jurnaliștii au spus cum erau cu adevărat liderii RPD (video) Jurnaliștii au spus ce au fost cu adevărat liderii “DNR” (video) există bătălii active în regiunea Kharkiv: APU reflectă atacurile rușilor Există bătălii active în regiunea Kharkiv: APU reflectă atacurile rușilor Lose: mass-media a spus cum îngroapă armata rusă (video) “Lose”: mass-media a spus cum îngroapă armata rusă (video)

anterior, UNIAN a raportat deja că ocupanții ruși loviți de artilerie pe casele lui Nikolaev există victime.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.