două femei au intrat sub foc în vecinătatea Bereznegovaty/foto REUTERSîn vecinătatea Bereznegovaty au intrat sub foc două femei/REUTERS foto

În regiunea Mykolaiv, 14 civili au fost răniți în timpul zilei din cauza bombardării ocupanților, există morți.

După cum a declarat reprezentantul comandamentului operațional “Sud” Vyacheslav Nazarov, cel mai mare număr de atacuri a căzut asupra districtelor Mykolaiv și Bashtansky.

“Din păcate, sunt morți. În special, în vecinătatea Bereznegovaty, două femei care tocmai pășunau vaci au intrat sub foc, una dintre ele a murit”, a spus Nazarov.

În același timp, potrivit acestuia, trupele ucrainene au distrus 35 de ocupanți și mai multe vehicule de luptă pentru infanterie în timpul zilei.

Citește și: APU în sud a finalizat mai mult de 100 de misiuni de incendiu și a distrus 35 de ocupanți APU în sud a finalizat mai mult de 100 de misiuni de incendiu și a distrus 35 de ocupanți

Nazarov a menționat, de asemenea, că ocupanții nu depun eforturi pentru a menține buna funcționare a centralei hidroelectrice Kakhovskaya, unde este desfășurat postul de comandă al Districtului Militar sudic al trupelor rusești. Nazarov a adăugat că două unități hidraulice nu funcționează la stație, pe care ocupanții nu le dauRepară-l. Acest lucru a dus deja la inundarea Kakhovka, inundațiile satelor din apropiere sunt amenințate.

după cum a raportat UNIAN, în ciuda riscului și a bombardamentelor zilnice de către ocupanții ruși, tot mai mulți locuitori din regiunea Mykolaiv se întorc acasă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.