consecințele bombardării Bashtanka/foto-GSCHS , t.me consecințele bombardamentului Bashtanka/foto-Gschs, t.me

În regiunea Mykolaiv, invadatorii au tras 6 rachete în vecinătatea Bashtanka, câmpurile de grâu ard.

acest lucru a fost raportat de către președintele Consiliului Regional Nikolaev Anna Zamazeeva în telegramă.

“Există mai multe atacuri din partea ocupanților, care au săpat în direcția Herson. Cel puțin 6 rachete – la marginea orașului Bashtanka. Câmpurile de grâu ard. Forțele salvatorilor noștri, ale fermierilor și ale tuturor celor implicați sunt aruncate pentru a salva recolta”, a spus ea.

Citește și:  atac cu rachete asupra Vinnytsia: numărul morților a crescut Atac cu rachete asupra Vinnytsia: numărul morților a crescut serviciul de informații a respins declarațiile mass-media ocupante despre presupusa pregătire a Forțelor Armate ale Ucrainei pentru greve asupra Belarusului Serviciul de informații a respins declarațiile mass-media ocupanților despre presupusa pregătire a Forțelor Armate ale Ucrainei pentru greve asupra Belarusului  Bate-i fără milă: rușii au acceptat cu entuziasm lovitura mortală a rachetelor de pe Vinnița “Bate – i fără milă”: rușii au acceptat cu entuziasm lovitura mortală a rachetelor de pe Vinnytsia

Potrivit președintelui consiliului regional, pe fondul preocupării întregii lumi cu privire la securitatea alimentară pentru viitorul apropiat, acesta nu este altceva decât un alt act terorist al Federației Ruse.

“Țara este teroristă. Și întreaga lume ar trebui să recunoască acest lucru și să-l documenteze clar. Teroriștii trebuie opriți-Rusia trebuie să fie pe lista sponsorilor de stat ai terorismului”, a subliniat Zamazeeva.

anterior a fost raportat că în zori invadatorii ruși au provocat mai mult de 10 Lovituri de rachete pe Mykolaiv. Au fost bătuți cu cochilii modificate ale sistemului de rachete antiaeriene S-300.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.