în Novaya Kakhovka ocupată, depozitul de muniții al rușilor a explodat din nou/Foto:novakahovka.orașÎn Novaya Kakhovka ocupată, depozitul de muniții al rușilor a explodat din nou/Foto: novakahovka.oraș

În Novaya Kakhovka ocupată temporar, în regiunea Kherson, depozitele de muniții ale trupelor de ocupație ale Federației Ruse au fost din nou detonate.

Informațiile despre exploziile de la instalație au fost confirmate în AFU StratCom, adăugând că artileria ucraineană a lovit cu succes, lovind direct în compoziția rusă.

O explozie puternică a tunat în Novaya Kakhovka. O lovitură directă în următoarea compoziție a “ajutorului umanitar”. Orcii aleargă în jurul orașului cu ochi bombați și pantaloni plini de frică. Există verificări constante ale localnicilor. Ei caută pe cei care furnizează informații într-o panică, dar nu funcționează. Pentru că aproape toată lumea urăște ocupanții, a remarcat Centrul.

martorii oculari de pe rețelele de socializare publică fotografii de pe scenă.

Novaya Kakhovka este cel mai important oraș strategic din sud

Această opinie a fost exprimată de expertul militar Dmitry Snegirev. În special, controlul asupra acestui oraș ar permite AFU să dezvolte o ofensivă nu numai pe malul drept al regiunii Kherson, ci și să ajungă la granițele administrative cu Republica Autonomă Crimeea. 

El numește noul Kakhovka “cel mai atractiv” pentru efectuarea unei contraofensive a Forțelor Armate. Premisele necesare pentru aceasta au fost deja create acolo, adaugă expertul: logistica inamicului a fost întreruptă, podurile au fost lovite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.