exploziile la instalațiile militare ale Federației Ruse se aud din nou în Novaya Kakhovka/foto Sergey KhlanÎn Novaya Kakhovka, exploziile se aud din nou la instalațiile militare ale Federației Ruse/fotografie de Sergey Khlan

În Novaya Kakhovka ocupată temporar (Regiunea Kherson), se aud din nou explozii la instalațiile militare ale Federației Ruse.

Acest lucru a fost raportat pe Facebook de către deputatul Consiliului Regional Kherson Serghei Khlan.

“Există multe întreprinderi industriale în Novaya Kakhovka. În consecință, există un număr mare de depozite. În special, de aceea rușii își plasează muniția acolo, sperând că va fi în siguranță. Au fost înregistrate doar mai multe sosiri, așa că orcii se înșeală foarte mult”, a menționat el.

Citește și:  Zhdanov a prezis o nouă problemă pentru APU în timpul eliberării lui Kherson Jdanov a prezis o nouă problemă pentru APU în timpul eliberării Herson A devenit cunoscut unde în regiunea Kherson există o situație foarte critică A devenit cunoscut în cazul în care situația “foarte critică”este în regiunea Herson  APU și partizanii s-au speriat: colaboratorii și ofițerii FSB au dispărut brusc în Kherson APU și partizanii s-au speriat: în Herson, colaboratorii și FSBSHNIKI au “dispărut brusc”

Khlan a publicat, de asemenea, o fotografie a exploziei din Novaya Kakhovka. Potrivit lui, explozia a avut loc “în zona de plante asfalt pe by-pass.”

“mă întreb dacă noul Kakhovka va depăși Cernobayevka în “seria”?”,- a comentat el.

Anterior, UNIAN a raportat deja că demiterea noului Kakhovka, potrivit expertului, va lovi greu “operațiunea specială” a Federației Ruse. Fără Regiunea Kherson, coridorul terestru dintre Donbasul ocupat și Crimeea va dispărea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *