în prezent, curățarea teritoriului de ferestrele și ramele sparte continuă/foto t.me/odesacityofficial În prezent, curățarea teritoriului de ferestrele și ramele sparte continuă/foto t.me/odesacityofficial

În Odessa, ca urmare a grevei de rachete de ieri, 9 clădiri de apartamente rezidențiale au fost avariate, eliminarea consecințelor continuă.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor de către serviciul de presă al Primăriei.

Se remarcă faptul că, pe 7 mai, ca urmare a unei greve de rachete pe teritoriul microdistrictului “Vuzovsky”, au fost eliminate 343 de ferestre în apartamente și scări de case.

“Imediat după finalizarea semnalului de alarmă, angajații noștri au început să elimine consecințele impactului: au colectat și îndepărtat sticla și structurile sparte, au reparat ferestrele, au oferit rezidenților un film pentru reparații temporare rapide”, a spus Primăria.

După cum se specifică în departamentul de Economie municipală a Consiliului orașului Odesa, ca urmare a acestui bombardament, 252 de apartamente au fost direct deteriorate. În prezent, curățarea teritoriului de ferestrele și ramele sparte continuă. A fost nevoie de 1 mie 800 mp. m de film pentru a strânge deschiderile ferestrelor.

În dimineața zilei de 8 mai, a rămas să finalizeze lucrările în aproximativ 25% din apartamente (inclusiv cele din care rezidenții au plecat temporar).

 fotografie t.me/odesacityofficial Fotografie t.me/odesacityofficial  Rocket avariate house in OdessaFotografie t.me/odesacityofficial

explozii în Odessa: ce sa întâmplat

După cum a raportat UNIAN, pe 7 mai, ocupanții au tras șase rachete la Odessa, patru au lovit o companie privată de producție de mobilă, două au lovit pista Aeroportului. Ferestrele au fost sparte în casele din apropiere.

în plus, o clădire a cazanului a fost avariată în Odessa ca urmare a unui atac cu rachete.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *