Screenshot

Administrația militară Regională Zaporozhye susține că primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, care a fost răpit de ocupanți, se află în Lugansk ocupat, unde este acuzat de “terorism”.

Acest lucru este menționat într-un mesaj din canalul Telegram al șefului apelului lui Alexander Starukha.

“Potrivit informațiilor disponibile astăzi, primarul răpit din Melitopol Ivan Fedorov se află în Luhansk ocupat, unde este acuzat de un caz de “terorism”. Primarul din Dneprorudny, Evgheni Matveev, este, de asemenea, în captivitatea ocupanților, dar soarta lui este necunoscută”, se spune în mesaj.

ZOVA a mai raportat că astăzi, în jurul orei 07: 00, în orașul Berdyansk, armata rusă a percheziționat casa preotului Bisericii Ortodoxe din Ucraina Oleg Nikolaev – președintele Consiliului bisericilor și organizațiilor creștine din Berdyansk – și apoi l-a dus într-o destinație necunoscută.

Se remarcă faptul că astăzi a avut loc un miting de protest în Berdyansk ocupat, iar în Melitopol, ocupanții nu au permis organizarea unui miting în sprijinul lui Fedorov.

“Armata rusă înarmată a înconjurat piața și a împins oamenii departe. Ocupanții și-au însoțit acțiunile cu avertismente pe difuzoare cu privire la interzicerea mitingurilor”, a spus apelul.

reamintim, consilier al ministrului de Interne Anton Gerashchenko a spus că la 11 Martie în Melitopol, un grup de ocupanți de la 10 persoane răpit primarul orașului Ivan Fedorov. Anterior, Mer a refuzat să coopereze cu inamicul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.