un alt rezervor al ocupanților a fost distrus în Ucraina, a remarcat AFU/screenshot t.meUn alt rezervor al ocupanților a fost distrus în Ucraina, a remarcat AFU/screenshot t.me în timpul zilei, aproximativ 50 de ocupanți și mai multe unități de echipament inamic au fost lichidate în estul Ucrainei.

Acest lucru este raportat de gruparea Operațional-tactică “Vostok” a Forțelor Armate din Ucraina.

“Astăzi, pe 30 mai, soldații noștri au distrus: până la 50 de personal, tancuri – 1, BMP – 1, arme autopropulsate-1, mortare – 3”, Se spune în mesaj.

o dronă inamică a fost de asemenea distrusă.

Amintiți-vă că Federația Rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Trupele rusești au aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor de infrastructură militară, apoi au atacat locuințele civililor. Mai târziu, inamicul a intrat în ofensivă în estul Ucrainei.

ONU a raportat că, datorită acțiunilor ocupanților din țara noastră, moartea a peste 3.380 de persoane a fost deja documentată. 

Soldații ucraineni au dat o mustrare demnă inamicului. Pe 30 mai, a devenit cunoscut faptul că noaptea în sud, soldații noștri au distrus 46 de adversari, echipamente inamice și un depozit de muniții.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, la 30 Mai, aproximativ 30 de mii 350 de adversari și, în special, 1.349 de tancuri inamice au fost distruse pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.