ocupanții suferă pierderi semnificative/foto REUTERS

Ministrul Apărării al Ucrainei, Alexey Reznikov, a declarat că Kremlinul nu este capabil să ascundă moartea invadatorilor ruși, deoarece în peste 200 de orașe și sate din Rusia au avut loc deja înmormântări ale ocupanților distruși în Ucraina.

el a anunțat acest lucru pe Facebook.

“Înmormântările invadatorilor care au fost distruși în Ucraina au avut loc deja în peste 200 de orașe și sate din Rusia. Acest număr va crește zilnic”, a spus ministrul.

el a subliniat că Kremlinul nu mai este în măsură să ascundă faptul că pierderile zdrobitoare suferite de unitățile trupelor aeropurtate ale Federației Ruse.

“Unele unități din Kostroma, Kamyshin, Ulan-Ude și alte regiuni iau deja iadul în mod colectiv. Marinarii din Flota Pacificului vor merge și ei acolo, care sunt pregătiți pentru luptă într-o manieră de stingere a incendiilor. Deoarece forțele intervenționiștilor sunt subminate de acțiunile eficiente ale armatei noastre. Le vom întâlni și pe acestea”, a subliniat Reznikov.

după cum a raportat UNIAN, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a publicat pierderile totale de luptă ale inamicului în perioada 24 Februarie-16 martie.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.