foto: REUTERSfoto: REUTERS

Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Anna Malyar, a declarat că Putin folosește acum logica imprevizibilității.

ea a spus acest lucru pe aer de informații all-ucrainean Telethon.

“Trebuie să înțelegem că Putin folosește acum logica imprevizibilității și, prin urmare, în această situație nu este necesar să ne concentrăm pe ceva specific, dar trebuie să înțelegem că orice se poate întâmpla în orice moment. Și a spune că orice dată (în special, 9 mai-Ziua Victoriei-UNIAN) este mai periculoasă decât alta, poate, este incorectă în această situație”, a spus pictorul.ea a adăugat că, în această situație, este imposibil să se presupună că există regiuni sigure în Ucraina.

“Rușii folosesc astfel de tactici pentru a-i face să pară imprevizibili. Și, de fapt, puteți vedea clar acest lucru prin loviturile de rachete care au fost efectuate pe întreg teritoriul Ucrainei. Dacă i s-ar părea cuiva asta…Transcarpatia nu va fi împușcată, dar puteți vedea că nu este cazul… Nu, acum nu există astfel de locuri (cele mai sigure regiuni – UNIAN) în Ucraina”, a remarcat pictorul.

Răspunzând la întrebarea despre motivele declarației secretarului de presă al lui Putin, Dmitri Peskov, care a numit informațiile oficialilor occidentali prostii că șeful Federației Ruse ar putea folosi 9 mai pentru a declara război, ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei și-a exprimat opinia că conducerea rusă se teme să piardă sprijinul în societatea rusă.

“Societatea rusă este destul de contradictorie în opiniile sale: pe de o parte susțin așa-numita “operațiune”, dar de fapt este un război și susțin acțiunile lui Putin, pe de altă parte niciunul dintre ei nu vrea să vină aici și să lupte… adică au preferat ca altcineva să o facă. Și cred… că dacă conducerea rusă anunță o mobilizare generală, ei vor pierde pur și simplu sprijinul în societate”, a spus pictorul.

Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei a clarificat că teama rușilor este de înțeles, deoarece ei văd ce se întâmplă în Ucraina și se tem cu adevărat atât de recrutare, cât și de mobilizare.

“Le este frică să moară aici … și le este frică să se întoarcă de aici ca persoane cu dizabilități”, a remarcat pictorul.

Amintiți-vă că Peskov a spus sau Putin va declara război Ucrainei pe 9 mai.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *