după sosirea EMERCOM-ului Federației Ruse, focul a fost eliminat/fotografii din rețelele sociale după sosirea EMERCOM-ului Federației Ruse, focul a fost eliminat/fotografie din rețelele sociale

O unitate militară a izbucnit în regiunea Bryansk a Federației Ruse.

canalele telegram locale au lansat videoclipul.

Potrivit locuitorilor locali, pe 11 iunie, în jurul orei șase dimineața, patru explozii au tunat în satul Klintsy.

Potrivit informațiilor neconfirmate, o unitate militară din Districtul Khalturino a luat foc. După sosirea Ministerului Situațiilor de Urgență al Federației Ruse, incendiul a fost eliminat. Este raportat că guvernatorul Bryansk nu a comentat informațiile despre incendiu.

În ultimele luni, cazurile de incendii de obiecte strategice au devenit mai frecvente în Rusia: depozite petroliere, unități militare, birouri de înrolare militară, centrale electrice. Oficialii scrie off incendiile pur și simplu ca ” accidente.” 

Autoritățile ruse au acuzat, de asemenea, Ucraina că a bombardat teritoriul Federației Ruse. Pe 30 aprilie, au avut loc explozii la un depozit de petrol din satul Zhecha, lângă Bryansk. Autoritățile ruse au raportat apoi că o aeronavă a Forțelor Armate din Ucraina ar fi fost detectată prin mijloace de apărare aeriană.

și pe 25 mai, guvernatorul regiunii Belgorod acuzat Ucraina de bombardarea unui ” sat de importanță strategică.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.