rușii pot lovi Calea Ferată din regiunea Chernihiv/foto ua.depositphotos.com Rușii pot lovi Calea Ferată din regiunea Chernihiv/fotografie ua.depositphotos.com

invadatorii ruși astăzi pot lansa atacuri cu rachete asupra infrastructurii feroviare din regiunea Chernihiv.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Chernihiv Vyacheslav Chaus în telegramă.

“Există informații că atacurile cu rachete inamice împotriva instalațiilor feroviare din regiunea Chernihiv sunt posibile astăzi”, a scris el.

În acest sens, potrivit acestuia, toate serviciile relevante și șefii comunităților au fost avertizați.

“Fac apel la cetățeni: nu ignora semnalele de “alertă aeriană”. În cazul în care primiți un avertisment de amenințare cu privire la aplicația din telefon sau un semnal de sirenă, urmați adăpostul”, a subliniat el.

Citește și:  regiunea Odessa a fost atacată cu rachete noaptea Pe timp de noapte, Regiunea Odesa a fost atacat cu rachete  în regiunea Harkov, inamicul încearcă să împiedice APU să meargă în spate, intenționează să pună ramuri de cale ferată În regiunea Kharkiv, inamicul încearcă să împiedice APU să meargă în spate, intenționează să pună ramuri de cale ferată un punct de cotitură este aproape în războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei, armata lui Putin pierde potențialul-expert militar Un punct de cotitură este aproape în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, armata lui Putin pierde potențialul-expert militar

După cum a raportat UNIAN, pe 18 iunie, ocupanții ruși au bombardat Regiunea Dnipropetrovsk. În special, rachetele inamice din Districtul Novomoskovskiy au distrus un depozit de petrol. Un incendiu la scară largă a început acolo. În același timp, trei persoane au fost raportate că au primit arsuri.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că în districtul Novomoskovskiy, numărul victimelor unei lovituri de rachete asupra unui depozit de petrol a crescut la 11 persoane, una dintre victime fiind în stare gravă. Ulterior, unul dintre răniți a murit în spital.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.