ocupanții au împușcat 3 Adolescenți/REUTERS photo

În satul Mokhnatin, în regiunea Chernihiv, trei adolescenți locali au devenit victime nevinovate ale agresiunii rusești.

Acest lucru a fost spus de către șeful Procuraturii regionale Chernihiv Serghei Vasilina, rapoarte “Suspilne”. 

Cele două victime erau frați gemeni. A treia victimă a fost un băiat de 19 ani, cu piciorul rupt. Raportul crimei a fost primit pe 14 martie la prânz.

“Conform mărturiei cetățeanului care a aplicat cu această ocazie, a trecut un convoi de echipament militar al Federației Ruse: 7 camioane cu combustibil, 3 camioane KAMAZ cu muniție, însoțite de vehicule de luptă pentru infanterie. Locuitorii locali mergeau, au fost împușcați dintr-un vehicul de luptă pentru infanterie”, a spus Vasilisa.

Procuratura a deschis proceduri privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război.

Între timp, în direcția Seversky, trupele rusești încearcă să sporească gruparea și să organizeze sprijin logistic pentru reluarea ofensivei asupra Chernihiv. Acest lucru este raportat de serviciul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

sunt în curs negocieri între părțile ucrainene și ruse cu privire la războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei. Comunicarea este dificilă, dar se întâmplă, a comentat Podolyak.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.