tancurile armatei invadatorului nu au fost niciodată destinate să vadă Kievul/foto facebook.com/kommander.nord

În regiunea Chernihiv, armata rusă a încercat să ocolească apărătorii ucraineni pentru a trece în direcția Kievului.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Nord”.

“Unitățile militare și unitățile Comandamentului operațional “Nord” continuă să îndeplinească cu succes sarcini pentru a ne proteja pământul natal Chernihiv de “eliberatorii ruși”. De data aceasta, unitatea tancului a avut ghinion, care intenționa să treacă prin apărătorii noștri nestingheriți și să se deplaseze în direcția capitalei Ucrainei”, se spune în raport.

După cum sa menționat, după o luptă aprigă, inamicul a fost practic distrus, iar tancurile armatei invadatorului nu au fost niciodată destinate să vadă Kievul.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.