în regiunea Chernihiv, un vânător a distrus ocupanții cu o grenadă și a murit el însuși/fotografie ilustrativă a UNIAN

În regiunea Chernihiv, șeful Societății de vânători din Districtul Repkinsky Anatoly Kulgeyko s-a aruncat în aer cu o grenadă de mână împreună cu ocupanții care au intrat în casa lui și au murit.

Bărbatul a folosit o grenadă după ce ocupanții au intrat în casa lui și au cerut liste de vânători, evident, pentru a folosi represiunea mai târziu, a scris fostul procuror general adjunct al Ucrainei David Sakvarelidze pe pagina sa de Facebook.

potrivit lui, tragedia a avut loc pe 10 sau 11 martie. Fostul oficial a adăugat că vânătorul fusese deja îngropat în napi.

“…o bandă de orci a intrat în casa lui … Kulgeyko Anatoly Ivanovici. Ei au cerut liste de vânători de la el, evident, pentru represiuni ulterioare. Ca răspuns, Anatoly Ivanovici a trimis o navă rusă nah * y și a detonat o grenadă de mână. El a murit și a trimis mai mulți fasciști în iad. Mokshanii și-au luat anii 200 și 300…”, A adăugat Sakvarelidze.

Amintiți-vă că în dimineața zilei de 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul Ucrainei. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Chernihiv.

o parte a teritoriului regiunii Chernihiv era sub controlul inamicului. 

pe 12 martie, a devenit cunoscut faptul că Forțele Armate ale Ucrainei au eliberat două așezări din regiune și au capturat mai mult de 10 unități de echipament inamic.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *