invadatorii lovit regiunea Dnipropetrovsk/fotografie ua.depositphotos.com Invadatorii au lovit regiunea Dnipropetrovsk/foto ua.depositphotos.com

În regiunea Dnipropetrovsk, până seara, invadatorii au lovit din nou Teritoriul de Frontieră al Bolshaya Kostroma, linia electrică a fost avariată.

acest lucru a fost anunțat de către președintele Consiliului regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukashuk în canalul său Telegramă.

“Seara, invadatorii au lovit din nou Teritoriul de Frontieră al Bolshaya Kostroma. Un suport electric din beton armat a fost distrus acolo și o linie electrică a fost deteriorată. În plus, iarba uscată a luat foc. Fără victime”, a spus el.

Citește și:  fiecare unitate de arme occidentale este sub control strâns-Danilov Fiecare unitate de arme occidentale este sub control aproape – DanilovJdanov a răspuns, poate APU să intre în Crimeea după eliberarea lui Herson Jdanov a răspuns, poate APU să intre în Crimeea după eliberarea lui Herson

Lukashuk a menționat, de asemenea, că în timpul zilei inamicul a tras de două ori în districtul Krivoy Rog.

“Ca urmare a bombardamentului, un câmp de grâu cu o suprafață totală de aproape 200 de hectare a fost ocupat în afara Bolshaya Kostroma. 5 hectare au ars. Acum incendiul a fost eliminat, nu există victime”, a scris el.

Lukașuk a adăugat că trupele inamice au lovit și teritoriul de Frontieră al Comunității Apostolice, nu au existat distrugeri și victime.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko, a declarat că o femeie a fost rănită ca urmare a bombardamentelor inamice de noapte din Nikopol. Ocupanții “au bătut” orașul de la MLRS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.