în regiunea Dnipropetrovsk, dușmanii au distrus depozitele cu mii de tone de cereale/foto REUTERS în regiunea Dnipropetrovsk, dușmanii au distrus depozitele cu mii de tone de cereale/foto REUTERS

În regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii ruși au lovit un lift cu o rachetă, distrugând depozite cu peste cinci mii de tone de cereale.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“Regiunea noastră este din nou sub focul Rusiei. Inamicul a bombardat Districtul Sinelnikovsky. Racheta a lovit liftul. Depozitele cu peste cinci mii de tone de cereale au fost distruse acolo”, se spune în notă.

O altă lovitură a căzut în curtea școlii. Fațada și acoperișul liceului local au fost avariate acolo, peste 50 de ferestre au fost scoase.

În plus, există un hit într-o curte privată a rezidenților locali.

Anterior, nicio persoană nu a fost rănită în timpul atacului.

“Hoarda rusă trage din nou în civili. În sate nu existau personal militar. Acest atac dovedește încă o dată că armata rusă este o armată teroristă”, a subliniat președintele OVA.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că adversarii au tras la Nikopol de la mai multe lansatoare de rachete, o femeie a fost rănită.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.