rușii au lovit cu artilerie de butoi la Maryansky/fotografie ua.depositphotos.com Rușii au lovit cu artilerie de baril la Maryansky/fotografie ua.depositphotos.com

Ocupanții au lovit cu artilerie de butoi în sectorul privat din satul Maryanskoye, Regiunea Dnipropetrovsk, case avariate și o conductă de gaz.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful administrației militare a Krivoi Rog Alexander Vilkul în telegramă.

“Inamicul continuă să bombardeze din toate tipurile de MLRS și artilerie de baril de-a lungul întregii linii de contact. În special, în ceea ce privește Districtul Krivoy Rog, astăzi orcii au tras în mod repetat artilerie pe teritoriile comunităților Zelenodolsk și Apostolovskaya”, a spus Vilkul.

El a adăugat că trupele inamice au lovit cu artilerie de butoi în sectorul privat din Maryanskoye, case avariate și o conductă de gaz.potrivit lui Vilkul, salvatorii sunt implicați în stingerea incendiului.

În același timp, el a adăugat că informațiile despre victime vor fi disponibile după eliminarea incendiului.

Vilkul a mai spus că situația din direcția Kryvyi Rih a frontului rămâne tensionată, dar este pe deplin controlată de Forțele Armate ale Ucrainei. “Inamicul este forțat să se mute în apărarea frontierelor nepregătite și continuă să distrugă infrastructura de transport”, a spus el.

Citește și:  în nordul regiunii Kherson, APU a eliberat 20 de așezări de ocupanți În nordul regiunii Kherson, APU a eliberat 20 de așezări de ocupanții  Rusia a lovit Krivoy Rog cu rachete: distrugere severă, planta a fost distrusă Rusia a lovit Krivoi Rog cu rachete: distrugere severă, planta a fost distrusă ocupanții au intrat în cazarma Gărzii Naționale din Regiunea Dnipropetrovsk: 10 morți și 35 răniți Invadatorii au intrat în Cazărmile Gărzii Naționale din Regiunea Dnipropetrovsk: 10 morți și 35 de răniți

după cum a raportat UNIAN, la 1 iunie, invadatorii au lansat atacuri cu rachete asupra districtului Sinelnikovsky din Regiunea Dnipropetrovsk din Sistemul de lansare a rachetelor multiple Tornado.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.