consecințele bombardării regiunii Donetsk de către ocupanții ruși/foto: regiunea DonetskConsecințele bombardarea regiunii Donetsk de către ocupanții ruși/foto: regiunea Donetsk

Astăzi, ocupanții au ucis doi civili în regiunea Donetsk, iar alte 12 persoane au fost rănite.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Pe 19 iunie, rușii au ucis 2 civili în regiunea Donetsk: în Maksimilianovka și Zaitsevo. Alte 12 persoane au fost rănite”, a spus el.

Kirilenko a subliniat încă o dată că acum este imposibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

Reamintim, ca urmare a unei lovituri de rachete a ocupanților din regiunea Donetsk, trei case au fost spulberate, alte 29 au fost avariate. Se remarcă faptul că ocupanții ruși încearcă să stabilească un control deplin asupra satului Bogorodichnoye din regiunea Donetsk.

În direcția slavă, ocupanții își concentrează eforturile principale asupra încercărilor de a stabili un control deplin asupra așezării Bogorodichnoye și de a crea condiții pentru dezvoltarea ofensivei asupra Slavyansk. Inamicul folosește artileria lângă Dibrivny, Karnauhovka, Novaya Dmitrovka și Vernopolya.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.