strălucirea focului din Svetlodarsk este vizibilă pentru 30 km/Photo-UNIAN

Pe 10 martie, lângă Svetlodarsk (Districtul Bakhmutsky, regiunea Donetsk), rușii au întrerupt o conductă de gaz de înaltă presiune. Cum arde conducta de gaz deteriorată poate fi văzută de departe. Lucrătorii din gaze vor afla în curând cum și cât de repede va fi posibil să-l restabilească.

Acest lucru este raportat de șeful regiunii Donetsk Pavel Kirilenko în canalul său Telegram. 

Cu puțin timp înainte, trupele rusești au efectuat un atac aerian asupra satului Rubtsy din Limanskaya Hromada. Camera cazanului din apropierea școlii și mai multe case au fost distruse, ferestrele din apropierea grădiniței au fost scoase.

“În această după-amiază, ca urmare a bombardamentelor, gardul unei case și o fereastră din camera de utilitate a unui ambulatoriu din Alexandropol au fost deteriorate. În ciuda bombardamentelor constante, echipajele de reparații lucrează din greu în regiune. Am reluat complet alimentarea cu energie electrică către Svetlodarsk, Novoselovka și Alexandropol. Cu excepția a trei străzi din apropiere, electricitatea a fost returnată tuturor Novoluganskoye”, a scris Pavel Kirilenko.

videoclipul arată consecințele bombardării de către ocupanți a unei conducte de gaz lângă Svetlodarsk.reamintim că pe arcul Svitlodarsk, armata a ridicat steagul Ucrainei în Ziua Unității. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.