în regiunea Donetsk în două zile șapte persoane au fost rănite  foto Unian, Viktor KovalchukÎn regiunea Donetsk, șapte persoane au fost rănite în două zile foto UNIAN, Viktor Kovalchuk

În regiunea Donețk, ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși pe 28 mai, trei civili au fost răniți și loviți. Și astăzi-trei civili au fost uciși și încă patru răniți.

Acest lucru este raportat de Departamentul de politică informațională al Procuraturii regionale Donetsk și șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

După cum sa menționat în Procuratura Regională Donetsk, potrivit anchetei, la 28 mai 2022, Forțele Armate ale Federației Ruse au bombardat satul Vozrozhdenie din Districtul Bakhmutsky și satul Tonenkoe din Districtul Pokrovsky. Trei localnici au fost răniți și loviți.

în aceeași zi, ocupanții au tras artilerie în satul Pervomayskoye din Districtul Pokrovsky și au deteriorat case private.

Citește și:  șase civili au fost răniți ca urmare a bombardamentelor din regiunea Kharkiv Ca urmare a bombardamentelor din regiunea Kharkiv, șase civili au fost răniți au fost bătuți cu artilerie, rachete ghidate: ocupanții au bombardat regiunea Kharkiv Au fost bătuți cu artilerie, rachete ghidate: ocupanții au tras în regiunea Harkov

Din partea orașului temporar ocupat Gorlovka, regiunea Donetsk, obuzele inamice zburau din nou în orașul Toretsk și împrejurimile sale. Casele orășenilor au fost distruse, precum și patul rutier.

Sub conducerea procedurală a parchetului Regional Donetsk și a parchetelor raionale, se efectuează o anchetă preliminară în 5 procese penale privind faptele de încălcare a legilor și obiceiurilor de război (articolul 438 din Codul penal).

În plus, potrivit șefului administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko, trei civili au fost uciși și încă patru răniți în regiunea Donetsk astăzi, ca urmare a bombardamentelor de către ocupanți.

“Pe 29 mai, rușii au ucis 3 civili în regiunea Donetsk: 2 în Avdiivka și 1 în Soledar. Încă patru persoane din regiune au fost rănite”, a spus el.potrivit lui Kirilenko, nu este încă posibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *