stație de filtrare dezactivată/fotografie Vadim Lyakh stație de filtrare dezactivată/fotografie Vadim Lyakh

În regiunea Donetsk, ca urmare a luptelor legate de războiul pe scară largă dezlănțuit de Rusia împotriva Ucrainei, stația de filtrare Charles a fost dezactivată.

Acest lucru este raportat de către primarul de Pokrovsk Ruslan Trebushkin în telegramă.

“Din cauza luptelor, stația de filtrare Charles a fost dezactivată! Restaurarea alimentării cu apă va avea loc după toate lucrările de punere în funcțiune!”,- se spune în mesaj.

Citește și:  serviciul de urgență de Stat evacuează oamenii din Districtul Kramatorsk din regiunea Donetsk GSCHS evacuează persoane din Districtul Kramatorsk din Regiunea Donețk experții au aflat ce ascunde teroristul Girkin, care critică armata rusă (video) Experții au aflat ce ascunde teroristul Girkin, care critică armata rusă (video) ocupanții ruși au ucis încă doi civili din regiunea Donetsk ocupanții ruși au ucis încă doi civili din regiunea Donetsk

Stația de filtrare Karlovskaya furnizează apă către Belozerskoye, Belitskoye, Gornyak, Dobropole, Mirnograd, Novogrodovka, Pokrovsk, Selidovo și Ukrainsk.

Situația din regiunea Donetsk:

la 21 iulie, ocupanții ruși au tras la Kramatorsk cu Iskanders, în urma cărora au fost distruse o școală și 85 de case private.

Informațiile britanice au raportat, de asemenea, că rușii din Donbas încearcă să profite de centrala termică Uglegorsk, pentru că vor să avanseze la Kramatorsk și Slavyansk.

pe 22 iulie 2022, în Kramatorsk, cadavrele a trei victime au fost scoase de sub dărâmăturile unei școli distruse.

În perioada 23-24 iulie 2022, personalul Direcției Principale a serviciului de urgență de Stat a evacuat 9 persoane din Districtul Kramatorsk din regiunea Donetsk.

De asemenea, angajații Serviciului de urgență de stat în timpul evacuării la gara din Pokrovsk, regiunea Donetsk, au asistat 657 de persoane, inclusiv 16 copii și 5 persoane cu dizabilități.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.