ocupanții continuă să învelească Kharkiv  photo UNIAN, Andrey Marienko ocupanții continuă să învelească Kharkiv photo UNIAN, Andrey Marienko

Șeful administrației militare regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, a raportat cel puțin trei morți și șase răniți ca urmare a bombardării regiunii Harkov.

el a scris despre acest lucru în canalul Telegram.

Sinegubov a subliniat că în noaptea trecută, ocupanții ruși au continuat să terorizeze Kharkiv și așezările din regiune cu bombardamente.

Deci, în Harkov, Slobodskoy și districtele industriale au suferit de bombardamente pe timp de noapte. Instalațiile economice și industriale au fost avariate acolo, au avut loc mai multe incendii la scară largă. Dimineața, bombardarea districtului Nemyshlyansky din Kharkiv continuă.

“Anterior, trei răniți. Informațiile sunt clarificate”, a menționat președintele OVA.

În plus, rușii au continuat să-l bombardeze pe Chuguev noaptea: clădirile rezidențiale și dependințele au fost distruse.

Citește și:  inamicul a intensificat bombardarea regiunii Kharkiv: trei civili au fost uciși astăzi Inamicul a intensificat bombardarea regiunii Harkov: trei civili au fost uciși astăzi expert militar a estimat probabilitatea ofensivei invadatorilor ruși asupra Kharkiv expert militar a estimat probabilitatea ofensivei invadatorilor ruși asupra Kharkiv

“Anterior, două persoane au fost ucise, două rănite. Informațiile sunt clarificate”, a spus Sinegubov.

Tot în satul Zolochiv, Districtul Bogodukhovsky, o clădire de apartamente a fost avariată, a izbucnit un incendiu.

“Trupul unui decedat a fost scos din dărâmături. Operațiunile de salvare continuă acum, există posibilitatea ca încă două persoane să fie sub dărâmături”, a spus el.

în satul Shevchenkovo, Districtul Kupyansky, ca urmare a bombardamentelor rusești cu o seară înainte, o persoană a fost rănită.

Sinegubov a adăugat că inamicul trage din artilerie de butoi și rachetă pe linia de contact. Ocupanții efectuează recunoaștere aeriană în direcția Kharkiv.

“În zona Izyum, inamicul își continuă acțiunile de asalt în direcția orașului Slavyansk. Armata noastră e în defensivă. Ocupanții ruși suferă pierderi grele”, a scris președintele OVA.

după cum a raportat UNIAN, una dintre rachetele balistice rusești lansate la Harkov pe 20 iunie a lovit obiectul metroului Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.