APU doborât un alt rus Su-34/Ministerul rus al Apărării/Facebook

Forțele Armate ale Ucrainei doborât un alt rus Su-34.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele statului Regional Kharkiv și administrația militară Oleg Sinegubov.

Sinegubov a declarat doar distrugerea avionului inamic Su-34, fără a specifica exact unde a fost doborât bombardierul rus.

“În regiunea Harkov, forțele armate ucrainene au doborât din nou un Su-34 rusesc. Bună treabă, băieți”, a scris șeful biroului președintelui Ucrainei Andriy Ermak în telegramă.

Potrivit lui Sinegubov, luptele active continuă în direcția Izyum, armata ucraineană deține poziții. În același timp, inamicul nu a atacat activ noaptea trecută, ci a efectuat recunoaștere activă.

El a adăugat, de asemenea, că ieri ocupanții ruși au tras la Harkov de 16 ori de la artilerie, au lovit de două ori cu mai multe lansatoare de rachete și au provocat o lovitură de rachete.

Districtele KhTZ, Pyatikhatki, microdistrictul 602 de pe Saltovka și Severnaya Saltovka au intrat sub foc de la ruși. Au existat, de asemenea, atacuri asupra suburbiilor – Kulinichi, Khrolov, Kotlyarov, Pokotilovka. Sokolniki a fost bombardat de artilerie în această dimineață.

În doar o zi, cinci civili au fost uciși de focul inamic în oraș și regiune, 11 au fost răniți.

Amintiți-vă că ieri armata ucraineană a lovit 15 ținte aeriene, în special un avion.

ajutor UNIAN. Su-34 este un bombardier din prima linie. Conceput pentru a efectua atacuri precise cu rachete și bombe asupra țintelor terestre inamice în profunzime operațională și tactică. Producția în serie a aeronavei are loc la Asociația de producție a Aviației Novosibirsk numită după Chkalov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.