feribot construit peste râul Oskol/foto “scheme”

Invadatorii ruși au finalizat construcția unui feribot ponton în regiunea Harkov.

Acest lucru este raportat de Radio Liberty referindu-se la fotografia satelitului Planet Labs din 19 iunie.

A fost ridicat peste râul Oskol lângă satul ocupat temporar Kupyansk-Uzlovaya și poate fi folosit acum: a fost construit lângă podul feroviar distrus.

În același timp, experții militari susțin că lucrările active de construcție și instalare au fost finalizate, iar platforma de construcție în sine cu bărci a fost deja dusă la o distanță sigură. Ar trebui să devină o alternativă la podul feroviar, care în prezent nu este potrivit pentru transportul de mărfuri.

Potrivit jurnaliștilor, satelitul a înregistrat procesul de construire a feribotului ponton pe 3 iunie: a început să fie construit aproximativ pe 30 sau 31 mai.

Tot mai devreme, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că în această regiune, armata rusă “restaurează intens infrastructura de transport și construiește treceri ponton-feroviare peste râuri în teritoriile ocupate temporar.”

după cum a raportat UNIAN, recent soldații forțelor de Operațiuni Speciale din Ucraina au arătat cum au distrus o trecere de ponton inamic în Regiunea Luhansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.