ocupanții din regiunea Kharkiv au construit o trecere ponton-cale ferată, jurnaliștii au aflat/foto REUTERSocupanții din regiunea Kharkiv au construit o trecere ponton-cale ferată.trecere feroviară, jurnaliștii au aflat/foto de REUTERS

Invadatorii ruși în apropierea așezării de tip urban din regiunea Kupyansk-Uzlovaya Kharkiv construiau o trecere ponton-feroviară peste râul Oskol.

Inamicul lucra pe ambele maluri ale râului și a început să deschidă drumul, potrivit imaginilor din satelit de la Planet Labs, care erau la dispoziția jurnaliștilor proiectului Scheme, relatează Radio Liberty.

“Satelit… La 3 iunie, el a înregistrat construcția de către armata rusă a unei treceri de ponton-cale ferată peste râul Oskol la sud de așezarea de tip urban Kupyansk-Uzlovaya…”,- spune articolul.

 inamicul din regiunea Kharkiv construia o trecere ponton-cale ferată , au aflat jurnaliștii/foto radiosvoboda.org inamicul din regiunea Harkov construia o trecere ponton-cale ferată , au aflat jurnaliștii/foto radiosvoboda.org

În apropierea șantierului feribotului ponton, satelitul a eliminat echipamentele de construcție. Echipamentul militar rus a fost fotografiat lângă copacii care au crescut în apropiere.

 inamicul din regiunea Kharkiv construia o trecere ponton-cale ferată , au aflat jurnaliștii/foto radiosvoboda.org Inamicul din regiunea Harkov construia o trecere ponton-cale ferată , au aflat jurnaliștii/foto radiosvoboda.org

Jurnaliștii au aflat, de asemenea, că construcția traversării ar putea începe la sfârșitul lunii mai, primele semne ale acesteia fiind vizibile pe fotografiile din satelit realizate în zilele de 30 și 31.

 dușmani în regiunea Kharkiv au fost construirea unui ponton-trecere de cale ferată , jurnaliștii aflat/foto radiosvoboda.org Dușmani în regiunea Harkov au fost construirea unui ponton-trecere de cale ferată, jurnaliștii învățat/foto de radiosvoboda.Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Autoritățile ruse nu au declarat război, ci au numit acțiunile forțelor lor o “operațiune specială”, în special pentru “demilitarizarea” statului ucrainean.

Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare și apoi a atacat locuințele civililor, inclusiv în regiunea Harkov. Inamicul a reușit să preia controlul asupra unor teritorii.Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că ocupanții din regiunea Harkov au încercat să restabilească infrastructura de transport.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.