linia frontală de pe teritoriul regiunii Kharkiv nu sa schimbat/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua linia frontală de pe teritoriul regiunii Kharkiv nu sa schimbat/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Linia frontală de pe teritoriul regiunii Harkov nu sa schimbat.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Kharkiv Oleg Sinegubov la difuzarea teletonului de informații.

“Linia frontală nu sa schimbat, inamicul nu a capturat un singur metru de teritoriu nou. Dimpotrivă, forțele noastre armate încearcă să elibereze așezările noastre în viitor”, a spus el.

Potrivit lui Sinegubov, ostilitățile active continuă în nord, în nord-est, în direcția Izyum, unde inamicul atacă în mod constant pozițiile trupelor ucrainene, încearcă să le străpungă, dar suferă pierderi și se retrage în poziții ocupate anterior, în timp ce suferă pierderi de forță de muncă și vehicule blindate.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând din această dimineață, inamicul își concentrează principalele eforturi în direcția Harkov pe prevenirea avansării trupelor ucrainene. Efectuează atacuri de artilerie.

anterior a fost raportat că, în luna a cincea a Rusiei pe scară largă invazia militară a Ucrainei, a devenit evident că Federația Rusă intenționează să anexeze regiunea Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.