în regiunea Harkov, un deputat al consiliului satului este suspectat de trădare/foto REUTERS

În regiunea Harkov, deputatul consiliului satului Solonitsevsky de la” platforma de opoziție – pentru viață ” a fost informat despre suspiciunea privind pregătirea pentru confiscarea puterii de stat.

Acest lucru este raportat de către Biroul Procurorului General.

“Pentru conducerea procedurală a parchetului Regional Harkov, o suspiciune a fost raportată deputatului Consiliului de decontare Solonitsevsky din Districtul Harkov cu privire la pregătirea acțiunilor care vizează preluarea puterii de stat (Partea 1 a articolului 14, partea 1 a articolului 109 din Codul Penal al Ucrainei)”, se spune în mesaj.

Potrivit anchetei, un deputat de la platforma de opoziție – pentru Partidul Life numit reprezentanți ai aripii de tineret a aceluiași partid politic și a raportat că, în viitorul apropiat Kharkiv și regiunea Kharkiv vor fi ocupate de trupele ruse care vor sprijini mișcarea politică a partidului. Deputatul a dat instrucțiuni să se pregătească pentru stabilirea în continuare a altor autorități pe teritoriul Harkov și regiune.

Se remarcă faptul că a fost luată decizia de a aplica o măsură preventivă sub formă de detenție.

ofițerii de aplicare a legii nu l-au numit pe trădător.

ca UNIAN raportate mai devreme, auto-proclamat primar interimar al Melitopol, adjunct al Consiliului Local de la “blocul de opoziție” Galina Danilchenko a fost informat de suspiciune de trădare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.