consecințele bombardării Harkovului de către ocupanții ruși/captură de ecran a videoclipuluiConsecințele bombardării Kharkiv de către ocupanții ruși/screenshot al videoclipului

În regiunea Harkov în ultima zi, 10 persoane au fost rănite ca urmare a bombardamentelor inamice.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

“Astăzi este Ziua Internațională a copiilor nevinovați care au devenit victime ale agresiunii. În regiunea Harkov, 38 de copii au murit în cele 100 de zile ale războiului. Nu vom ierta niciodată ocupanții pentru asta! Ei vor plăti pentru viața fiecărui copil luat”, a subliniat el.

Sinegubov a adăugat că, în ultima zi, un copil de 11 ani a fost rănit în timpul bombardării Balakleya și un total de 8 răniți în Balakleya.

În plus, încă doi răniți în Kharkiv ca urmare a bombardării împrejurimilor orașului.

Potrivit acestuia, în timpul zilei, inamicul a bombardat Barvenkovo în districtul Izyumsky și Tsirkuny din Kharkiv, a fost efectuat și un atac cu rachete asupra districtului Kharkiv – casele au fost avariate, dar fără victime.

“Luptele continuă în regiunea Harkov. Inamicul a încercat să atace Barvenkovo și Svyatogorsk. În regiunea Izyum, inamicul avansa în direcția Vernopol și Bogorodichny. Toate atacurile sunt respinse. Apărătorii noștri își mențin pozițiile”, a subliniat șeful OVA.

Amintiți-vă că în Kharkiv, invadatorii au distrus singurul muzeu din Ucraina Yesenin.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.