planurile ocupanților de a forța locuitorii din Kherson să folosească exclusiv Internetul și comunicarea rusă nu s-au materializat/foto ua.depositphotos.com Planurile ocupanților de a forța locuitorii din Kherson să folosească exclusiv Internetul și comunicarea rusă nu s-au realizat/fotografie ua.depositphotos.com

Ocupanții ruși în această dimineață a reluat activitatea operatorilor de telefonie mobilă din Ucraina și Internet pe teritoriul regiunii Herson.

Acest lucru a fost declarat în timpul teletonului all-ucrainean de către consilierul președintelui administrației militare regionale Kherson, luptătorul tro Sergey Khlan.

El a reamintit că ocupanții în urmă cu trei zile au oprit comunicațiile mobile și Internetul ucrainean din Regiunea Herson, după care au început să distribuie cartele SIM rusești în schimbul datelor pașaportului.

“Ocupanții, simțind spiritul de rezistență, au dat încă putere rețelelor ucrainene în această dimineață, iar Kyivstar și Vodafone au apărut. Adică, de astăzi, ocupantul s-a despărțit din nou de planul de a forța locuitorii din Kherson să folosească exclusiv Internetul rusesc și comunicațiile rusești. Aceasta este o altă victorie a poporului Kherson”, a spus el.

după cum a raportat UNIAN, la sfârșitul lunii mai în regiunea Herson, ocupanții ruși au deconectat comunicațiile și Internetul. Au răspândit un fals că APU ar fi făcut-o.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.