ocupanții continuă să sufere pierderi în regiunea Kherson/foto Unian, Alexander TitOcupanții continuă să sufere pierderi în regiunea Herson/foto Unian, Alexander Sinitsa

În regiunea Kherson, aviația ucraineană a provocat de două ori daune provocate de foc acumulării de forțe și echipamente inamice. 

pierderile inamicului sunt investigate în continuare, a raportat Pivden OK.

Potrivit reprezentantului comenzii Vladislav Nazarov, în zori, luptătorii Forțelor Armate ale Ucrainei, împreună cu o pereche de elicoptere, au provocat daune de incendiu asupra pozițiilor ocupanților din zona așezărilor Bolshaya Alexandrovka și Olgino, Regiunea Kherson.

El a vorbit și despre situația din Marea Neagră. Două nave echipate cu 16 rachete Kalibr și o navă de asalt amfibie continuă să poarte amenințarea unui atac cu rachete.

ocupanții au avut probleme din cauza exploziei podului Antonovsky

Acest lucru a fost anunțat cu o zi înainte de consilierul președintelui Kherson Ova Serghei Khlan. Potrivit lui, rușii nu au specialiști pe teren pentru a efectua lucrările.

Se remarcă faptul că, din cauza exploziei, ocupanții nu au reușit să transfere arme grele și muniția lor peste Podul Antonovsky timp de o zi.

În informațiile Britanice, Podul Antonovsky este numit principala vulnerabilitate a armatei ruse din Regiunea Herson. De aceea, controlul asupra trecerilor râului Nipru poate deveni un factor cheie în luptele din Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.