Locuitorii din Regiunea Herson sunt avertizați că angajații SA “Hersonoblenergo” nu fac un crawl curte/fotografie censor.net

În regiunea Herson, rușii sunt angajați în fraudă și merg la casele ucrainenilor. Locuitorii teritoriilor ocupate temporar sunt avertizați despre pericol și îndemnați să fie vigilenți.

Acest lucru este menționat în mesajul de la SA “Hersonoblenergo”.

“Din nou, pe rețelele de socializare, persoanele care nu au nicio legătură cu SA “Hersonoblenergo” și furnizarea de energie electrică pe teritoriul regiunii Herson răspândesc mesaje manipulative care solicită plata energiei electrice în conturile întreprinderii de ocupație. Subliniem că aceasta este o înșelătorie!”,- a subliniat în serviciul de presă.

Locuitorii din Regiunea Herson sunt avertizați că angajații SA” Hersonoblenergo ” nu efectuează o ocolire a curții și nu efectuează eliminarea indicatorilor contoarelor electrice. Și persoane necunoscute care pretind a fi ingineri de putere și să încerce să intre în casele de ucraineni sunt de fapt complici ai autorităților de ocupație. 

“Orice cooperare cu autoritățile de ocupație va avea consecințe – urmărirea penală pentru activități de colaborare în conformitate cu articolul 111-1 din Codul Penal al Ucrainei”, a adăugat mesajul. 

Citește și:  ocupanții din Melitopol colectează date despre Patrioții Ucrainei și se pregătesc pentru un pseudo-referendum Ocupanții din Melitopol colectează date despre Patrioții Ucrainei și se pregătesc pentru un pseudo-referendum eliberarea noului Kakhovka va lovi operațiunea specială a Federației Ruse Hard-expert Eliberarea noului Kakhovka va lovi “operațiunea specială” a Federației Ruse Hard – expertForțele Aeriene au explicat ce este necesar pentru eliberarea rapidă a sudului Ucrainei Forțele Aeriene au explicat ce este necesar pentru eliberarea rapidă a sudului Ucrainei

anterior, UNIAN a raportat deja că a devenit cunoscut cum în regiunea Herson, ocupanții încearcă să se protejeze de loviturile APU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.