Vitaly Lapchuk a lucrat la Institutul de Drept Kherson al KHNVD/photo UNIAN Vitaly Lapchuk a lucrat la Institutul de Drept Kherson al KHNVD/photo UNIAN

În satul Kiselevka din Districtul Cernobaevsky din regiunea Kherson, invadatorii au răpit un ofițer de poliție ucrainean Vitaly Lapchuk și membrii familiei sale. Ulterior, Rashiștii au organizat un masacru sângeros al lui Lapchuk, care are gradul de locotenent colonel.

soția decedatului a raportat acest lucru pe Facebook.

Potrivit acesteia, întreaga familie a fost răpită pe 27 martie, dar ea și copiii ei au fost eliberați. Dar soțul ei a fost torturat și înecat într-un iaz.

“L – au adus la Kirov (probabil clădirea pistolului din regiunea Kherson-ed.), am învățat-o de la bruschatka. Cu pungi pe cap, am stat undeva de la trei zile la noapte. În tot acest timp am auzit cum soțul meu a fost coborât periodic și bătut, am auzit. Și stăteam doar în pungi”, își amintește soția mea.

După tortură, Lapchuk a fost executat legând un kettlebell în picioare și aruncându-l în apă.

“Te-au ucis, ți-au legat picioarele, au legat o greutate și te-au înecat… Nu m-au lăsat să-mi iau rămas bun de la tine!”,- scrie soția.

Se știe că Vitaly Lapchuk este locotenent colonel de poliție, a lucrat la Institutul de Drept Kherson al KHNVD. După 24 februarie, a fost în apărare teritorială.

reamintim că APU a obținut un succes tactic în direcția Kherson. Și pe 10 iunie, UNIAN a raportat că aviația ucraineană din regiunea Kherson a dat o lovitură serioasă inamicului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.