ocupanții ruși bombardat Kharkiv și așezări din regiune/fotografie t.me/synegubov ocupanții ruși bombardat Kharkiv și așezări din regiune/foto t.me/synegubov

Ca urmare a bombardării inamice a regiunii Harkov, 4 civili au fost uciși și 6 răniți în timpul zilei.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către șeful administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

Potrivit lui, ocupanții ruși au fost bombardarea Kharkiv și alte așezări din regiune în ultima zi. În special, o clădire industrială a fost avariată în districtul Kiev din Kharkiv, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

“În satul Korobochkino, Districtul Chuguevsky, o cochilie a lovit o casă privată. Salvatorii au scos din dărâmături cadavrele a 2 bărbați morți și 2 femei. O altă persoană 1 din Korobochkino este rănită. De asemenea, 2 persoane au fost rănite în Dergachy, 1 în satul Pechenegi, 2 în satul Malinovka”, a spus Sinegubov.

Președintele OVA notează că ocupanții au intensificat bombardarea, astfel încât locuitorii din regiune nu ar trebui să ignore alarmele și ar trebui să observe întreruperea în timpul stingerii.

Citește și:  în regiunea Herson, partizanii ucraineni au ajutat forțele armate ucrainene să distrugă bazele rusești-NYT În regiunea Herson, partizanii ucraineni au ajutat forțele armate ucrainene să distrugă bazele rusești-NYT  Arestovich a anunțat pentru prima dată pierderile estimate ale APU într - un război pe scară largă cu Rusia Arestovich a anunțat pentru prima dată pierderile estimate ale Forțelor Armate ale Ucrainei într-un război pe scară largă cu Rusia inamicul a bombardat regiunea Sumy cu artilerie grea, ca urmare a grevei un om a fost ucis-Zhivitsky Inamicul a bombardat regiunea Sumy cu artilerie grea, ca urmare a grevei, un om a fost ucis-Zhivitsky  linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev Linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev

după cum a remarcat Sinegubov, luptele continuă pe teritoriul regiunii.

“În direcția Kharkiv, ocupanții încearcă să împiedice APU să ajungă la frontiera de stat. În zona Izyum, inamicul a efectuat operațiuni de asalt în direcția stupinei – Bogorodichnoye, încercând să obțină un punct de sprijin la marginea Bogorodichnoye. APU Reține inamicul și îi provoacă pierderi semnificative”, a comentat el.

Anterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, din cauza pierderilor primite în timpul luptelor cu Forțele Armate ale Ucrainei din regiunea Harkov, unitatea rusă de pușcă motorizată din Corpul 1 armată a refuzat în totalitate să lupte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.