militari ucraineni și echipament militar al ocupanților/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina militari ucraineni și echipament militar al ocupanților/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina

În direcția Kharkiv, inamicul depune toate eforturile pentru a împiedica avansarea trupelor ucrainene la granița Ucrainei. Există unități ale Federației Ruse care s-au format în timpul mobilizării în teritoriile ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk.

Acest lucru a fost raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Ocupanții au tras asupra infrastructurii civile din regiunea Sumy. De asemenea, trupele inamice controlează intens o secțiune a frontierei ucraineano-ruse în regiunile Kursk și Belgorod.

În direcția Donetsk, militarii ruși încearcă să obțină un punct de sprijin în pozițiile ocupate. Statul Major General a raportat că ocupanții au suferit pierderi semnificative de forță de muncă și echipamente. În unele zone, unitățile sunt echipate cu mai puțin de 20 la sută. În direcția Popasnyansky, din cauza pierderilor mari, unitățile rusești se alătură companiilor militare private Rusești pentru acțiuni ulterioare.

Rușii s-au retras în direcția districtului Borovsky. De asemenea, trupele ruse au suferit pierderi în direcția Avdiivka, în zona așezărilor Peski și Novokalinove. În direcția Kurakhovsky, folosind sprijinul artileriei, inamicul a planificat să avanseze. Nu a avut succes.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.