există o situație dificilă în regiunea Kherson/foto Lyudmila Denisova există o situație dificilă în regiunea Kherson/foto Lyudmila Denisova

În regiunea Kherson, mai multe sate au fost complet distruse din cauza luptelor. Situația este critică în sute de așezări, deoarece drumurile, casele și școlile au fost distruse, iar câmpurile și râurile au fost exploatate. În plus, mulți civili au fost uciși și au existat incendii în păduri.

Acest lucru este raportat de Herson OVA pe Facebook.

“Unele sate au rămas fără electricitate și apă timp de 5 luni, oamenii nu au primit pensii și prestații sociale în astfel de sate din martie. Oamenii sunt forțați să fugă pe teritoriul controlat de Ucraina sau în satele vecine. Prin urmare, există astfel de comunități în care au rămas până la 10 persoane, iar unele sate au fost complet distruse”, a menționat Administrația.

Timp de două luni, locuitorii din Regiunea Herson rămân fără comunicarea operatorilor de telefonie mobilă din Ucraina. Internetul prin cablu funcționează, dar traficul trece prin Rusia, astfel încât majoritatea serviciilor sunt blocate și funcționează numai cu VPN.

anterior, expertul a explicat de ce este important pentru Rusia să rămână pe malul drept al Niprului lângă Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *