rușii vor să cultive canabis/foto Poliția regiunii VinnytsiaRușii vor să crească canabis/foto poliția din regiunea Vinnytsia

Traficul de droguri a fost adăugat crimelor rușilor din Regiunea Herson – armata rusă și slujitorii lor din comunitatea genică angajați în organizarea plantațiilor de canabis.

acest lucru a fost anunțat de către prim-vicepreședinte al Consiliului Regional Herson Yuri Sobolevsky.

“Fiecare țară are o mafie, dar numai în Rusia mafia are propria țară. Traficul de droguri a fost adăugat la toate crimele cunoscute anterior ale rușilor pe teritoriul regiunii Kherson. Rușii și acoliții lor din comunitatea genică au început să organizeze plantații de canabis, promițând protecția “agrarilor” locali, un procent din profituri și poziții în “administrațiile lor regionale”. De fapt, este vorba despre tot ceea ce “lumea rusă” poate da regiunii Herson, cu excepția monumentelor din epoca sovietică, a terorii și a lipsei de tot”, a spus el.

În plus, invadatorii ruși intenționează să se stabilească în apartamentele locuitorilor din Kherson, care au părăsit orașul pentru a scăpa de viață în ocupație. Pentru a face acest lucru, ocupanții solicită președinților OSMD să le furnizeze o listă de spații în care nimeni nu locuiește încă. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *