captivitatea așteaptă ocupantul/fotografia Unian, Andrey Marienko captivitatea așteaptă ocupantul/fotografia Unian, Andrey Marienko

În regiunea Kiev, un ocupant rus a fost reținut, care a rămas în urma lui când au fugit din regiunea Kiev.

Videoclipul corespunzător a fost publicat de canalul TV Espreso.TV . după o lună de rătăcire, rusul însuși a ieșit să se predea.

Luptătorii de apărare teritorială i-au spus ocupantului ultimele știri de pe front, și anume că soldații ucraineni au eliminat deja 26 de mii dintre frații săi.

acum rusul așteaptă captivitate și, eventual, schimb.

Masacrul Butch – ceea ce este cunoscut

În dimineața zilei de 24 februarie, Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare, apoi a atacat populația civilă, în special regiunea Kiev. O parte din așezări a fost ocupată temporar de trupele rusești, inclusiv Bucha.

La începutul lunii aprilie, a devenit cunoscut faptul că Bucha a fost eliberat de inamic. Mormintele de masă au fost găsite în oraș, în care se aflau sute de locuitori locali. În același timp, pe cadavrele morților s-au găsit semne de moarte violentă. În plus, cadavrele rezidenților executați, inclusiv femeile, se aflau pe străzile din Bucha. Au încercat să ardă mulți dintre morți. 

Președintele rus Vladimir Putin a remarcat “eroismul și curajul” celei de-a 64-a brigăzi separate de puști motorizate a Forțelor Terestre ruse, care a organizat un masacru sângeros în Bucha, în regiunea Kiev. El a dat acestei bande de violatori, jefuitori și ucigași numele de “gardieni”.

Pe 25 aprilie, angajații Procuraturii districtului Buchan au identificat militarii ruși care au comis atrocități în Bucha.

ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

Ocupanții vor organiza o acțiune “Regimentul nemuritor”în Zaporozhye

ONU a reacționat la atacul trupelor ruse asupra unei școli din Regiunea Luhansk

“scenariul din 1991”: Istoricul a prezis soarta Rusiei după războiul împotriva Ucrainei

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *